Годината е 1974-та. Двама холивудски красавци в зората на своята бляскава

...
Годината е 1974-та. Двама холивудски красавци в зората на своята бляскава
Коментари Харесай

Звездни архиви: Силвестър Сталоун и Ричард Гиър стигнали до бой заради принцеса Даяна

Годината е 1974-та. Двама холивудски красавци в зората на своята блестяща кариера - бъдещият Роки и бъдещият чаровен бизнесмен от " Хубава жена ", са определени да си партнират във кино лентата " The Lords of Flatbush ".

Когато обаче излиза по кината, Ричърд Гиър го няма на никое място - Пери Кинг поема ролята на Чико поради напрежението сред двамата артисти. Самият Силвестър Сталоун споделя в изявление през 2006-та:

" Така и не намерихме общ език. Той не спираше да се прави на значим с огромното си кожено яке, като че ли беше нещо доста повече от останалите. "

Това, несъмнено, не е всичко. По време на снимането на сцена, в която двамата би трябвало да се бият, Гиър като че ли приема нещата прекомерно насериозно:

" Казах му да олекоти ударите, само че той не излезе от облик и не искаше да ме чуе. "

Чашата на търпението прелива, когато двамата се хранят на задната седалка в дребна кола по време на обедната отмора. Силвестър яде хотдог, а Ричард - пилешко с горчица, което предумишлено употребява тъкмо над бедрото му. Част от соса капва върху панталона. Реакцията на Роки е последна - удря го с лакът и го изхвърля от колата. Екипът бързо схваща за случилото се и уволнява Гиър.

Е, всеки от тях поема по пътя си, с цел да преследва личните си цели. Враждата сред тях обаче си остава и даже прераства в изострен конфликт години по-късно. Причината е принцеса Даяна, а основният повествовател - Елтън Джон.

Английската музикална легенда издаде формалната си автобиографична книга „ Аз, Елтън Джон ” преди година, в която споделя и за починалата принцеса Даяна и резултата, който е имала върху близките, без значение дали са елементарни хора или кино звезди.

 сивестър сталоун гиър Getty

Ето я и цялата история за любовния триъгълник сред Лейди Ди, Силвестър Сталоун и Ричард Гиър:

„ Даяна беше талантлива, тя общуваше с лекост и беше благословена със способността да накара хората да се усещат изцяло удобно в нейната компания. През годините, в които я познавах, тя беше баснословен събеседник, най-хубавият посетител на вечеря, необикновено недискретна, същинска клюкарка: можеш да я попиташ каквото и да било и тя ще ти каже.

Но, в случай че aз бях впечатлен от Даяна, това не беше нищо спрямо въздействието ѝ върху мъжете, които си падат по дами.

Те губеха мозъка си в нейно наличие: просто бяха изцяло омаяни от нея.

Докато работех по кино лентата „ Цар Лъв ”, шефът на Дисни пристигна в Англия и аз и актуалният ми брачен партньор Дейвид Фърниш организирахме вечеря в негова чест. Той доста искаше да се запознае с принцеса Даяна. Поканихме нея, Джордж Майкъл, Ричард Къртис и брачната половинка му Ема Фройд, Ричард Гиър и Силвестър Сталоун, които по това време бяха в страната.

Станах очевидец на най-особената сцена.

Почти незабавно Ричард Гиър и Даяна наподобява бяха погълнати един от различен.

Към оня миг тя към този момент беше разграничена с принц Чарлз, а Гиър – със Синди Крауфорд. Двамата седяха пред камината, погълнати от диалог.
 Съвети за хубост от принцеса Даяна  Съвети за хубост от принцеса Даяна  Съвети за хубост от принцеса Даяна  Съвети за хубост от принцеса Даяна
Докато останалите също разговаряхме, нямаше по какъв начин да не виждам странната атмосфера в стаята. Съдейки по погледите, които не спираше да им хвърля, наподобява, че новоразцъфналото другарство сред Ричард Гиър и Даяна изобщо не се харесваше на Силвестър Сталоун.

Мисля, че той пристигна на вечерята с експлицитното желание да впечатли принцеса Даяна, единствено с цел да види по какъв начин проектите му са унищожени.

В последна сметка вечерята беше сервирана. Влязохме в трапезарията и седнахме на масата. Или най-малко множеството от нас го направиха. Нямаше и диря от Ричард Гиър или Силвестър Сталоун.
 Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол
Помолих Дейвид да отиде и да ги откри. Той се върна с двамата, само че имаше много необичайно изражение.

„ Елтън, имаме... обстановка ”, промърмори той.

Оказа се, че той е намерил Сталоун и Гиър в коридора, приближавайки се един към различен, очевидно на път да уредят разликите си по отношение на Даяна с юмручен пердах.

Дейвид съумя да успокои нещата, като се престорил, че не е забелязал какво става и споделил: „ Хей, момчета! Време за вечеря! ”,  само че Силвестър явно към момента не беше благополучен.

След вечерята Ричард Гиър и Даяна още веднъж седнаха дружно пред камината и Силвестър изхвърча от у дома.

„ Никога нямаше да дойда, в случай че знаех, че " принцът на бял кон "  ще е тук ”, сподели той, до момента в който аз и Дейвид го изпращахме на вратата. 

После добави: „ Ако я желаех, щях да я имам ”.

Успяхме да изчакаме колата му да се отдалечи задоволително, преди да избухнем в смях. "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР